fbpx

Dr. Hauschka – Revitalizirajuća dnevna krema

Dr. Hauschka – Revitalizirajuća dnevna krema

Zadnjih nekoliko mjeseci koristim Dr. Hauschka revitalizirajuću dnevnu kremu. Potrošila sam već popriličnu količinu (ne znam jesam li potrošila dvije ili tri boce) jer se zbilja brzo troši, pogotovo manje pakiranje, imam dojam da ispari u sekundi ali nije mi žao jer mi je ovo trenutno HG krema za lice. <3 Koristim je i noću i danju iako je deklarirana kao dnevna krema. A kako ja volim raditi stvari mimo pravila (“uvik kontra, takva sorta“), tako mi je preko ljeta odlična i kao noćna njega. Sad po vrućinama za dnevnu njegu koristim Avene tonirani mineralni fluid (KLIK na recenziju)  jer mi se ne da šminkati pa ovu moju revitalizirajuću ljubav u zadnje vrijeme koristim uglavnom noću.

Prije nekoliko godina sam prvi put isprobala ovu kremu i tada mi je bila samo okej krema divnog mirisa (obožavam mirise Hauschkinih krema!). Međutim, prije nekoliko godina imala sam dvadesetinešto, a sada imam tridesetitri (huh, lete godine!) i danas mi više nisu dovoljne samo lagane i hidratantne kreme, nego nešto malo konkretnije. Kako sam se zimi mislila oko početka korištenja seruma ispod dnevne kreme, isprobavši nekoliko testera, osjetila sam da mi to još uvijek nije to. Pa sam tražila i tražila i sjetila se ove regenerativne kreme. Kako obožavam Dr. Hauschka proizvode, otišla sam u kupovinu i nisam požalila. 

Radi se o revitalizirajućoj dnevnoj kremi koja potiče prirodne procese vlaženja kože. Dehidriranoj, suhoj i normalnoj koži daje osnažujuću svježinu. 

Krema zapravo uopće nema teksturu kreme već nekakve emulzije. Radi se o tekućoj kremi žute boje preeeedivnog mirisa (ja volim cvjetne mirise, ova krema tako miriše). 

Savršeno se razmazuje i upija. Ipak, ne upije se sasvim do kraja ali ni ne ostane nikakav film na koži. Jednostavno, na licu mi ostaje osjećaj mekoće i nahranjenosti. Vjerojatno jer ta emulzija aktivira prirodne procese vlaženja kože. Odlično se ponaša i ispod make up-a. 

Pakiranje je prekrasno i pomalo luksuzno u staklenoj bočici s pumpicom na vrhu što znači da je super higijensko pakiranje jer se ne umaču prsti unutra plus ta staklena boca koja mi je uvijek draža od plastike. 

Mana pakiranja je takva da kada dodjem do kraja, ne mogu istisnuti pumpicom ostatak sadržaja pa moram rastavljati bočicu i koristiti špatulice i plosnate make up vatene štapiće. 

Pakiranje od 100 ml košta cca 270 Kn i svakako je isplativije od onog manjeg od 30 ml kojeg sam plaćala oko 140 Kn. 

Sastav:

Mama 100 ml i Beba 30 ml

Jeste li probali ovu kremu?

Imate li neke Dr. Hauschka favorite?

Preporučite mi! 😃👍🏻

O autoru

Mama Šminkerica

Chief Mommy Officer ;)

Ostavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Pratite me na

Pretplati se na moj Newsletter

Prijavi se na našu email listu i prvi saznajte kada je novi članak objavljen.

Uspješno ste se pretplatili!