fbpx

Glitter noktopost: Marc Jacobs Enamored 148 Glinda, ANNY 732 look of love & Dior 108 Ivoire

Glitter noktopost: Marc Jacobs Enamored 148 Glinda, ANNY 732 look of love & Dior 108 Ivoire

Vani takva buretina dere da mi ne preostaje ništa drugo nego pisati o nečem totalno bezbrižnom, pa sam zaključila da je najbolje pisati o šljokičavim lakovima za nokte koje sam nosila ovih zadnjih svečanih novogodišnjih dana. 🙂 

Radi se o dva glitter laka: Marc Jacobs Enamored 148 Glinda i ANNY 732 look of love, te jednom nude laku koji sam koristila kao bazu za ovu dvojicu: Dior 108 Ivoire. Inače nisam neki tip od šljokičavih lakova jer mi ih je “tlaka” skidati, ali evo, ponekad se i potrudim. A kada se potrudim, onda mi bude i drago jer obično lakovi takve teksture duže i traju. Samo mi je to skidanje grozomorno. Evo baš me čeka jedno takvo skidanje laka kad napišem ovaj post. 😀 

Marc Jacobs Enamored 148 Glinda


Predivan svečani lak, visokog sjaja, srebrne boje, divnih, gustih, nježnih glittera. Trajnost mu je neka 3 dana i onda se počinje skidati u komadićima. Malo je čak i kratkotrajan, baš sam mislila da će trajati duže s obzirom na te šljokice i “marku” laka. Svakako, predivan je iako ne nosim nikada srebrne lakove, ovome nisam mogla odoljeti. Lakiram ga u tri sloja jer mi je tako nekako ljepše i kompaktnije.

 ANNY 732 look of love

Nijansom (nijansama) je vrlo neobičan lak i užasno ga je teško fotografirati jer mi nikako ne uspijeva prikazati realno sve njegove boje. Radi se o nekakvoj tamno prozirno crvenoj boji sa šljokicama u raznim bojama i sad, te šljokice izgledaju totalno drugačije u različitim uvjetima. Npr. preko dana, navečer, na suncu, na umjetnom svjetlu… Svaki put je nekako drugačiji. I na trenutke mi se jako sviđa, a onda mi se u nekim momentima baš nikako ne sviđa jer na suncu vidim glittere raznih boja. A na umjetnom svjetlu mi je stvarno predivan. I isto tako svečan kao i Glinda. Njega isto lakiram obavezno u tri sloja da pravilno popunim i rasporedim sve te šljokice. Trajnost mu je valjda najluđa ikad! Mislim da nikad nisam imala ovako trajan lak! 😀 On traje i traje i traje daaaaaaanima.

Na prirodnom svjetlu…

Na umjetnom svjetlu…

 Dior 108 Ivoire 

Ovaj nudač sam dobila prije nekoliko mjeseci. I neću lagati, ne znam ga nositi samostalno. Jednostavno se s nude lakovima osjećam baš golo. Već sam sto puta napisala – moja nude boja je crvena. 😀 Međutim, iako ga sama sebi ne bih nikada kupila, ja sam njega ipak nekoliko puta nalakirala ovako samostalno i pomalo se čudno, ali fino osjećala. 😀 Ovo mi je baš neka bridal nijansa, totalno je za vjenčanja i mladenke. Jednom sam ga i nosila na vjenčanje. Ne svoje! 😀 Ovaj lak se nalazi u ovom noktopostu jer ga koristim kao bazu za šljokičave lakove pa je zbilja bio red da vam ga pokažem jer bez njega to nije to. Kada ga nosim solo, obavezno ga lakiram u tri sloja jer je vrlo tanak. Nemam prikladniju riječ. 😀 Inače, evo primjećujem da od ova tri laka, baš svaki lakiram u tri sloja. A nemam taj običaj s drugim lakovima, obično sve ide dvoslojno i to mi je uvijek nekakva mjera. 

Jeste li isprobali neki od ovih lakova?

Koristite li glitter lakove?

Što ste na noktima nosili ovih blagdana?

🙂

O autoru

Mama Šminkerica

Chief Mommy Officer ;)

Ostavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Pratite me na

Pretplati se na moj Newsletter

Prijavi se na našu email listu i prvi saznajte kada je novi članak objavljen.

Uspješno ste se pretplatili!