fbpx

Olival Čarobno mlijeko za tijelo

Olival Čarobno mlijeko za tijelo

Početkom ove godine dobila sam od Olivala jedan njihov novitet. Radi se o mlijeku za tijelo. Ono čak nosi naziv čarobno, a vjerujte mi da je i opravdano.

U sebi sadrži ulja lješnjaka, badema, makadamije, jojobe, ruže i argana. Nisam neki pretjerani ovisnik o mazalicama za tijelo, mada se mažem redovito, ali nekako mi uvijek bude bitnije da mi je gel za tuširanje hidratizirajući i uvijek više pažnje poklanjam stvarima za tuširanje, nego za mazanje, a ako su mi tuširalice super, onda se ni ne mackam previše kremama nakon.

Kada sam dobila ovo mlijeko, naprosto sam se oduševila njime! Lagano, svileno, nježno, hidratantno, mirisno, hranjivo i savršeno. Neka samo još naprave ovakvu tuširalicu i evo dobitne kombinacije! 🙂 😀

 

Mlijeko je pakirano u elegantnu tvrdu bijelu bocu sa zlatnim čepom na vrhu, a pošto je dosta tekuće, nije nikakav problem što se boca ne može istisnuti jer stvarno lijepo izlazi i kada se samo okrene naopako. Bijele je boje, dosta je tekuće, a tekstura mu je baš svilenkasta. Jednostavno nemam drugu usporedbu. Savršeno se razmazuje i brzo upija, što je odlično kad ste mama malog djeteta jer onda tuširanje traje duplo kraće od prosječne punk pjesme, mazanje često bude luksuz, a zna završiti i tako sa se slijepite u brzini navlačenja odjeće na sebe. Mlijeko ima taj jedan ugodan i decentan miris koji mi se strašno sviđa, a koji na meni baš dugo traje. Npr. namažem se navečer, a osjećam ga i sutra ujutro.

Sastav

Cijena: 50 Kn za 200 ml

PR proizvod

O autoru

Mama Šminkerica

Chief Mommy Officer ;)

Ostavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Pratite me na

Pretplati se na moj Newsletter

Prijavi se na našu email listu i prvi saznajte kada je novi članak objavljen.

Uspješno ste se pretplatili!