Danas ću pisati o ovoj divotici zvanoj Babylove mlijeko za tijelo. Davno sam ga koristila, čak godinama i bio mi je odličan, pa sam ga jedno vrijeme zaboravila (nenamjerno, jednostavno se dogodilo) i sada sam ga ponovno otkrila! 🙂 Prije nekoliko dana sam pisala o Babylove kupki s panthenolom (moj trenutni favorit među raznim kupkama i gelovima za tuširanje) u ovom postu – KLIK! i tad sam se zapravo sjetila ovog nepravedno zaboravljenog dječjeg mlijeka za tijelo.

 

 Mlijeko dolazi u kvalitetnom plastičnom pakiranju, s čvrstim poklopcem na vrhu.

Babylove mlijeko za tijelo ne sadrži boje, konzervanse, mineralna ulja, niti sastojke životinjskog podrijetla (osim pčelinjeg voska).

Sastav

Mlijeko je guste teksture, lijepo se razmazuje, ali (meni) se ne upije baš odmah, nego kroz nekoliko minuta. Osobno, nemam ništa protiv toga što se sporije upija, jer mi baš lijepo nahrani kožu. Jedina moja mala zamjerka ovom proizvodu je miris. Nekako mi nije očaravajuć. Miriše mi neloše, ali miris mi nekako nije dječji. Ma ne znam opisati! 😉 Da barem miriše kao i Babylove kupka s panthenolom bio bi mi savršen, ovako je samo odličan jer mi odgovara kako funkcionira na mojoj koži. A i miris mu brzo ispari, tako da je i to super! 🙂 Nemojte me krivo shvatiti, ovo mlijeko ipak MIRIŠE! 😉

Na donjoj fotografiji sam pokušala “uhvatiti” taj osjećaj gustoće i sjaja ovoga mlijeka. Na ruku sam stavila ipak malo više proizvoda nego što mi je zapravo potrebno za toliki dio kože, ali jedino tako sam vam mogla pokazati teksturu. Meni je sam taj masnjikavi feeling vrhunski, a upije mi se kroz 10-ak min. 

Za 250 ml proizvoda izdvojit ćete 12,90 Kn (oko 1,70 Eur), a kupiti ga možete samo u DM drogerijama jer je ovo njihova robna marka.

Jeste li probali ovo mlijeko? 

Koje je vaše omiljeno mlijeko za tijelo?

🙂