fbpx

O meni

Dobrodošli na moj mommy blog! 😊 Ovdje se bavim pisanjem o svojim roditeljskim iskustvima, dječjoj prehrani, jednostavnim receptima za djecu (i odrasle), te kozmetičkim recenzijama proizvoda za djecu i mame.

Ja sam Lenka, mama dvojice dječaka (stariji je školarac, a mlađi vrtićanac), imam još uvijek trideset i nešto godina, živim u Zagrebu kojeg malo je reći ali OBOŽAVAM, iako sam rođena Splićanka koja jednako tako svim srcem voli i svoj rodni grad.

Blog pišem gotovo devet godina, a sve je krenulo sasvim slučajno: završetkom make up akademije i preseljenjem u Zagreb. S obzirom na to da sam baš tada radila u Banci i bila zadovoljna poslom, nisam se htjela u potpunosti baviti šminkanjem i ostavljati bankarstvo, pa sam otvorila blog i počela pisati kozmetičke recenzije jer sam prevelik ljubitelj kozmetike (podjednako volim i preparativu i dekorativu). To je bilo jedno divno razdoblje pisanja o kozmetičkim novitetima, druženja s kolegicama beauty blogericama i odlazaka na beauty evente.

U prvoj trudnoći fokus na blogu bio je na kvalitetne i za plod neštetne kozmetičke preparate za trudnice. Tu je bilo poprilično puno zainteresiranih čitateljica i rođenjem prvog djeteta, počela sam pisati i o dječjoj kozmetici, s naglaskom na kvalitetnu, organsku, ekološku i za bebe i djecu potpuno sigurnu kozmetiku.

S obzirom na to da je interes za takvim „dječjim“ blog postovima rastao, odlučila sam dijeliti s čitateljima osim kozmetičkih recenzija i savjete o dohrani, ideje za dječje jelovnike i jednostavne dječje recepte, što je u konačnici rezultiralo i većim pregledima bloga i kontaktiranjima mene za savjete o dohrani i prehrani. Svaki put napominjem da nisam nutricionist, samo sam eto, pročitala lijepu hrpu knjiga o dječjoj dohrani i prehrani, imam iskustvo s dva mala ponekad jedača, a ponekad i nejedača, pa volim podijeliti jednostavan recept, pokoji savjet i razmišljanje o svemu tome. 😊

Po zanimanju sam: ekonomistica, vizažistica, voditeljica pripreme i provedbe EU projekata, te social media specialist – čitav spektar različitih, ali za mene vrlo komplementarnih poslova. Svestrana sam osoba, pola života sam se bavila glazbom, hobi mi je čitanje knjiga, proučavanje sastojaka kozmetičkih proizvoda, osmišljavanje zdravih kulinarskih recepata (posebno za djecu) i izleti s djecom. Radila sam u banci preko 14 godina, bavila sam se šminkanjem, učila francuski, sanjala o Parizu i školovanju tamo, ali život je drugačije pisao. Sada radim za sebe, pišem projekte, bavim se digitalnim marketingom i uživam u tome.

Jednom sam dala i intervju za tadašnju Klokanicu, a danas Miss7mama, pa ako koga zanima iskustvo o neplaćenom rodiljnom dopustu – “Intervju za Miss7mama”.

Ako sam vas zainteresirala ovim uvodnim dijelom, za dobivanje obavijesti o novim člancima na blogu, pridružite mi se na Facebooku i Instagramu.

Pišite mi!

P. S.

Osim djece, muža i ostalih dobrih ljudi… Ja jako volim manistru na pome i krpice sa zeljem. 😊

Volim popuste. (Odmah kupujem bez obzira radi li se o kupaćem kostimu koji mi ne treba, divovskom privjesku za ključeve u obliku jednorog sladoleda, tosteru ili već odavno pročitanoj knjizi.)

Volim životinje. I humor.

I drugačijost. Jer „Drugačijost je lijepa.“

Pratite me na

Pretplati se na moj Newsletter

Prijavi se na našu email listu i prvi saznajte kada je novi članak objavljen.

Uspješno ste se pretplatili!