Prije nešto više od mjesec i po dana stigla mi je na isprobavanje ova kremica. Već na prvu me se jako dojmila, ali ipak sam je htjela dobro istestirati prije nego napišem recenziju. Krema mi je stigla zapravo u najboljem mogućem trenutku – naime, čitavu zimu koža mi je bila više suha, nego normalna, non stop sam je hranila bogatim kremama i čim je zatoplilo, baš u svibnju, meni se lice ponovno vratilo u moju standardnu “normalu”, a to znači masnija T-zona i normalni obrazi. Taman kada sam se mislila otići u kupovinu neke lagane kremice, stigla mi je ova, kao naručena.

Vichy kaže da čitava linija Aqualia Thermal (u liniji se nalaze još i serum za sve tipove kože, okoloočni roll on, balzam za usta, krema za suhu kožu, SPA dnevna krema i noćna krema protiv umora) daje dinamičnu hidrataciju, a to znači da dinamično hidratizira sva isušena područja zahvaljujući ravnomjernom rasprostiranju vode kroz sve zone lica. 

Sastav

 Pakirana je u staklenku, ima veliki otvor i jedino treba biti pažljiviji i ne s prljavim prstima umakati u kremu da je se ne kontaminira. Možete za nanošenje koristiti špatulicu ili nešto slično.

Inače, najhigijenskije je kada su kremice u tubici, ali meni je drago i kada su u staklenci, jer staklo mi je ipak draže od plastike.

Poklopac ima ogledalo i to mi je užasno simpa – morala sam ga fotografirati! 🙂

Krema je bijele boje, nježne i vrlo, vrlo lagane teksture.

Ima retro miris, ne znam uopće kako da vam ga opišem, ali meni se jako sviđa. 🙂

Tekstura je toliko nježna da je pomalo i gelasto-kremasta.

Upija se vrlo brzo i ne ostavlja nikakav trag/film što mi je ljeti izuzetno važno, a također mi je važno i da mi odgovara kao podloga za make up gdje se pokazala zapravo odličnom.

Čak je stavljam ispod BB kreme (uskoro ću vam je recenzirati, još jedno oduševljenje u nizu) iako nije potrebno, ali toliko je lagana da je ni ne osjetim, a jako lijepo hrani kožu.

Ova kremica mi je ponavljam, iako je nisam naručila, došla kao naručena i već mjesec i po dana smo u sretnoj vezi. Ovo je moj apsolutni ljetni hit što se tiče preparative i njege lica, naprosto je savršena – nije mi napravila nikakav nered na licu, koža je nahranjena, a uopće nemam neki filing da imam kremu na licu – divota! 🙂 Ponekad je na lice namažem čak i noću. Eto koliko mi se sviđa!

PR proizvod

Koja je vaša omiljena ljetna dnevna kremica?